HEALTHY LIFESTYLE = Lose Weight? but Still Enjoy Your Favorite Food?Ask me how!

LOSE/GAIN WEIGHT NOW ASK ME HOW?!
BEFORE: weight 70kg, have migraine problem, period pain, size jeans 36 inch.

AFTER(5 Month ONLY): weight 57kg, no more migraine problem, no more period pain problem and loose 6 inch,now i can wear a jeans at size 30inch
The bonus that i get is, my energy level is improved, and also i get my ideal shaping body.
I only have to changes my bad breakfast to healthy breakfast,n without exercise, and also with full of nutritional intake...
now, i've lose over 12kg in 5 month
HOW CAN I HELP YOU?
WHAT ARE YOU LOOKING FOR?
Name:
Email Address:
How Can I Help You? LOSE WEIGTH?
GAIN WEIGHT?
IMPROVE SKIN?
BODY SHAPING?
EXTRA INCOME?(PART TIME/FULL TIME)
Phone Number :
Address :
Facebook :

Click here to put a form like this on your site.

Monday, April 16, 2012

Kenapa Mencari Sedangkan ia Ada di Depan Mata

Bismillah...
salam satu Herbalife...Raihan sangat teruja hari nie sebab baru balik dari event Zero To Hero.. tapi sedih sikit cuz my downline sorg je ikot, Hanif Angah..tp x pe..yg penting ANDA..SO,, x sie2 Raihan decide untuk pergi Zero TO Hero..sbb ngn Zero to Hero lah Business rhn semakin Grow..
Alhamdunillah da setahun sebulan dalam Biz Herbalife, dan masih part time...
Event Zero to Hero banyak bantu rhn, bkn untuk Biz rhn je, malah utk personal Development...utk rhn jadi manusia yg berguna, manusia yg sedar akan pentingnya Hidup ini, manusia yg x lupa diri...
Banyak yg rhn belajar time Zero to Hero nie..n ini adelah Zero to Hero rhn yg ke 5...dan setiap Zero to Hero ade kekuatan masing2...
Alhamdunillah, dengan zero to hero rhn kali nie, rhn betul2 sedar akan penting nyer bercakap dengan lagi ramai org, tolong ramai org jadi sehat...selebihnyer rhn berserah..yg penting cakap ngn lagi ramai org, kalo dah dieorg x nk sehat nk wat cm ne kn, esok luse da sakit jangan lupe carik rhn, insyaAllah rhn bantu...

Salah satu pengajaran yg rhn belajar dalam Zero to Hero ialah empat Kategori Manusia...hahh!!! korg yg mane? pergi tgk Cermin...

Luar Biasa sangat Zero to Hero nie sebab dikelilingi dengan org2 yg Berjaya, insyaAllah berjaya di dunia, dan di akhirat...amin :)

Cam nie la lifestyle Herbalife...makan punyer makan, tapi kami x risau sebab ade Shake Herbalife makanan Nutrisi kami...

Sebenarnyer badan kita perlukan Nutrisi untuk Hidup, bkn Makanan untuk hidup...

x leh lah rhn nk cerita banyak2 tentang Zero to Hero nie..ape yg rhn Boleh cakap...RUGI SANGAT sape yg x pergi...

Dan kenapa perlu pilih event untuk berjaya? kononnyer x pergi Zero to Hero tapi Pergi Extravaganza?  cm ne nk berjaya?

Macam kite ambil Diploma...kite x nk masuk kelas subjek math, kite masuk kelas BI je..boleh dapat ke diploma???

JUST THINK... :)

Kenapa Mencari Sedang kan Peluang Untuk Berjaya itu ade di depan mata...Allah dah tunjuk kn da,,kalo x ambil..sorry to say, impian korg akn jadi hak milik org lain...

"kau bole lar, parents ko support, ko ade duit, ko ade kereta senang nk pergi mana2, ko reti cakap ngan org..."

annoying Giler dengar org cakap mcm nie kat aq...
nie sume alasan!!!

aq x suke org bagi alasan kat aq...

x de duit bole cari kn?
parents x suppot? then you should show your SUCCESS!
x de kereta? bas banyak kan? teksi banyak kn?
x reti cakap ngn org? abes berbual2 ngn kwn2 tuh pakai cakap ke pakai tulis?

yg penting DECIDE..buat keputusan dalam Hidup!
then you will go through it easily..senang je...
kalo x decide, dlm otak tuh asyik pk... "Raihan bole la...ade duit, reti cakap ngn org, parents support, ade kereta..."
sampai bile pown, raihan sorg je bole...korg x kan bole...

my parents support sbb aq da buktikan kejayaan aq tolong org jadi sehat, n my family jadi sehat...
aq ade duit sbb aq kerja keras dalam herbalife...
aq reti cakap dgn org sbb aq x miss event...
aq ade kereta sbb aq pinjam kereta mak aq n tanggung cosumption minyak, tol sume(duit herbalife)...

so???Alasan lagi??? Annoying seyh jumpe org cm tuh...

ok la..dah lari topik nie rasenyer...
sekali lagi aq nk gtawu korg...

J.U.S.T  T.H.I.N.K ! ! !
salam...

2 comments:

  1. salam.. saya cari herbalife di johor terutamanya kat bt pahat sbb kalau nak attend event kat kl agak jauh nak datang dari bt pahat.. boleh bantu saya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete